Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - یکی از سوال‌هایی که در طرح رجیستری مطرح است مربوط به گوشی‌هایی است که از خارج خریداری و با پست وارد کشور می‌شود. به دلیل مسیر ورود، عوارض گمرکی این گوشی‌ها متفاوت است.
 پس از اجرای طرح رجیستری به تدریج با درگیری تعداد بیشتری از مردم با این طرح، سوالات مختلفی برای مردم پیش می‌آید.
به گزارش ایتنا از فارس، یکی از سوال های خاص و شاید کمتر پرسیده شده کاربران در طرح رجیستری مربوط به گوشی‌هایی که از طریق پست ارسال و وارد کشور می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا به دلیل مسیر ورود متفاوت عوارض گمرکی این گوشی ها با دیگر گوشی‌ها متفاوت است.

برای مثال یک کاربر سوال کرده که یک گوشی از خارج کشور خریداری کرده و از طریق پست به دستش رسیده است که در این حالت عوارض را پرداخت کرده است. رجیستری این گوشی که با پست وارد شده، چه تفاوتی با گوشی که به صوت کالای مسافری وارد شده دارد؟ آیا این گوشی نیاز به پرداخت دوباره حق گمرکی در سایت گمرک دارد؟

پیگیری فارس از این موضوع از کمیته اجرای رجیستری به این جواب رسید که: «گوشی‌هایی که از طریق پستی وارد کشور می‌شوند، توسط شرکت پست عوارض آنها پرداخت می‌شود و سپس از مصرف‌کننده این مبلغ دریافت می‌شود. بنابراین نیازی به پرداخت دیگری نیست.

این دسته از مصرف‌کنندگان پس از دریافت گوشی باید به سایت همتا مراجعه کنند و پس از ورود به کارتابل از طریق شماره تلفن همراه، منوی «ثبت اطلاعات مسافری» را انتخاب کرده، در قسمت نوع واردات، گزینه «از طریق پست» را انتخاب کنند و سایر اطلاعات مورد نیاز را تکمیل کنند. تایید نهایی گوشی‌های پستی در سامانه همتا منوط به ارسال اطلاعات این گوشی‌ها از جانب گمرک است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: طرح رجیستری گوشی گمرک موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی  با اشاره به موضوع واردات اتوبوس و کشنده، گفت: امروز در تولید کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی نیستیم بلکه نیازمند تأمین هزینه‌ها و زمان هستیم اما گاهی به بهانه تأمین مالی و گاهی به بهانه اینکه فوری نیاز داریم، واردات صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه باید جلوی بهانه‌جویی‌ها را گرفت، تاکید کرد: به هر حال هر بار به دنبال بهانه هستند تا راهی پیدا کنند و به منفعت برسند.

وزیر صمت ادامه داد: در حال حاضر یکی از بهانه‌های مهم این است که تأمین کنندگان خارجی مایل به تأمین مالی هستند، بنابراین ما باید این بهانه‌ها را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تأمین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.

علی آبادی عنوان کرد: یکی دیگر از بهانه‌ها این است که گاهی اعلام می‌کنند تعداد زیادی دستگاه آن هم به صورت فوری نیاز دارند؛ در حالی که اگر این موضوع را از قبل به تولیدکننده بگوییم تولیدکننده هم نسبت به تولید محصول مذکور اقدام می‌کند.

وی گفت: متأسفانه این مساله وجود دارد اما به هر حال ما به دنبال رفع آنها هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان