Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عبدالرضا موسوی در حاشیه بازدید امروز رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از پروازها در فرودگاه مهرآباد و رعایت حداکثر ظرفیت 60 درصد صندلی هواپیما که قرار بود از امروز اعمال شود، اظهار داشت: شرکت‌های هواپیمایی از اول انقلاب تاکنون تحت تحریم ناجوانمردانه غرب هستند، ضمن آنکه ما در داخل هم با مشکلات تصمیمات و قوانین غیرکارشناسی که به صنعت تحمیل شده است، مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حدود 60 درصد هزینه شرکت‌های هواپیمایی ارزی است، در حالی که خدماتی که شرکت‌های هواپیمایی ارائه می‌دهند، ریالی است، وقتی نرخ ارز بالا می‌رود، شرکت‌های هواپیمایی باید از کجا ارز تأمین کنند؟ به هر حال اگر حمل و نقل هوایی به عنوان صنعتی استراتژیک مطرح است، باید حمایت شود. 

موسوی ادامه داد: همین ارز نیمایی که قرار بود برای شرکت‌های هواپیمایی تأمین شود تأمین نشد و از شب عید تاکنون به دلیل شیوع کرونا و نبود مسافر، اغلب پروازهای بین‌الملل قطع شده و هواپیماها به داخل آمده‌اند. 

وی گفت: اگر از این صنعت حمایت نشود، شرکت‌های هواپیمایی تا یک‌ونیم سال آینده زمین می‌خورند.

* پرداخت 5 درصد از قیمت هر بلیت هواپیما به شهرداری منطقی نیست

موسوی بیان کرد: متأسفانه عوارض غیرمنطقی به نرخ بلیت هواپیما بسته‌اند، چرا باید 5 درصد پول بلیت هواپیما به شهرداری پرداخت شود؟ مگر شهرداری چه خدماتی به شرکت‌های هواپیمایی و مسافران می‌دهد؟

* ضرورت معافیت قطعات وارداتی هواپیما از مالیات و عوارض گمرکی

وی گفت: چرا باید ورود هواپیما به کشور معاف از مالیات باشد، اما برای تأمین قطعات هواپیما و واردات آن مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی پرداخت شود؟ بلیت هواپیما برای مردم مالیات بر ارزش افزوده ندارد، در حالی که بابت ورود قطعات هواپیما شرکت‌ها باید مالیات بر ارزش افزوده بدهند. 

* هزینه شرکت های هواپیمایی ارزی است دولت هم ارز نیمایی نمی دهد

رئیس هیأت مدیره شرکت هواپیمایی زاگرس گفت: به هر حال اگر بخواهیم گردشگری را در کشور توسعه دهیم، پرواز به نقاط محروم برقرار کنیم و مناطق توسعه‌نیافته را با برقراری پروازها توسعه دهیم، ضرورت دارد از صنعت حمل و نقل هوایی حمایت شود.

* شرکت ها موافق افزایش قیمت بلیت هواپیما نیستند

موسوی گفت: امروز در دنیا قیمت یک ساعت پرواز 4 هزار دلار است، ام در مسیری یک‌ونیم ساعته که رفت و برگشت آن 3 ساعت می‌شود، 2شرکت های هواپیمایی 2 هزار دلار از مسافر دریافت می‌ کنند؛ قطعا شرکت های هواپیمایی موافق افزایش قیمت بلیت هواپیما نیستند چون به هر حل تعداد مسافران در این صنعت با افزایش قیمت ها کاهش می‌یابد، ولی دولت چاره‌ای بیندیشد و ارز شرکت‌های هواپیمایی را تأمین کند. 

وی افزود: همین هواپیماهای شرکت های هواپیمایی داخلی سال گذشته با دلار 12 هزار تومانی بیمه شدند و اگر خسارت ببینند، بیمه با احتساب دلار 12 هزار تومانی جبران خسارت می‌کند و این برای شرکت‌های هواپیمایی مشکل‌آفرین است.

* تعرفه فرودگاهی برای شرکت های هواپیمایی ریالی شود

موسوی گفت: چرا عوارض فرودگاهی در مسیرهای داخلی برای شرکت‌های هواپیمایی ارزی است در حالی که باید ریالی باشد، حتی تعرفه پارکینگ هواپیما نیز ارزی است، وقتی هواپیمای ناوگان به دلیل تحریم زمینگیر است، چرا شرکت ها باید تعرفه پارکینگ ارزی پرداخت کنند؟ وقتی که به دلیل شیوع کرونا پروازها کاهش یافته است، چرا باید روزی 3 میلیون تومان پول پارکینگ هواپیما بدهند؟ 

وی افزود: از سوی دیگر هم شرکت فرودگاه‌ها به عنوان یک ارگان دولتی از شرکت های هواپیمایی طلب دارد که برای پرداخت این بدهی‌ها هم شرکت ها مشکلاتی دارند.

* هواپیماها به فیلتر تصفیه هوا HEPA مجهز هستند

موسوی درباره رعایت فاصله گذاری در پروازها اظهار داشت: این موضوع فروش فقط 60 درصد ظرفیت پروازها در شرکت های هواپیمایی دنیا مصداق چندانی ندارد و طبق استانداردهای یاتا اغلب شرکت‌های هواپیمایی چنین موردی را ندارند. 

وی اظهار داشت: در هواپیماها از سال ها قبل فیلتر تصفیه هوا HEPA فعال است که 99 درصد ویروس‌ها و باکتری‌های را جذب می‌کند. 

موسوی ادامه داد: طبق گزارشات که به دست ما رسیده است، ما در پروازها تاکنون آلودگی کرو پروازی و مسافر به ویروس کرونا را در داخل پروازها نداشته‌ایم؛ ‌یاتا هم اعلام کرده است در هر 27 میلیون نفر مسافر هواپیما یک نفر به ویروس کرونا آلوده شده است و اینکه وزارت بهداشت فروش حداکثر 60 درصد ظرفیت صندلی را به شرکت‌های هواپیمایی تحمیل کند، انصاف نیست.

وی اظهار داشت: اینکه ظرفیت پروازها کاهش یابد به هر حال هزینه‌ای است که به دوش شرکت‌های هواپیمایی تحمیل می‌شود و دولت باید در این باره چاره‌ای بیندیشد. 

موسوی افزود: پیشنهاد می‌شود وزارت بهداشت و دولت راهکاری جبرانی بابت فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها برای شرکت‌های هواپیمایی درنظر بگیرند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هواپیما فرودگاه مهرآباد پروازها وزارت بهداشت عبدالرضا موسوی بلیت هواپیما شرکت هواپیمایی برای شرکت های هواپیمایی بلیت هواپیما افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی